Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om alles zo snel mogelijk te verzenden. De verzending gaat via MyParcel.
De verzendkosten zijn €5,95. Vanaf een bedrag van €75 is het verzenden kostenloos.

Verzendingen naar België en Duitsland wordt een toeslag van €3,30 gerekend. Vanaf een bedrag van €100 is het verzenden kostenloos.

Ben je woonachtig in het Rijswijk (Nb) of Giessen (Nb), dan worden de producten gratis bezorgt. Hieronder vallen de onderstaande postcodes : 4284, 4283

Afhalen

Het is ook mogelijk op uw order kosteloos af te halen op diverse locaties. Vul hiervoor bij de bestelling in het invulvakje van opmerkingen in wanneer u verwacht de bestelling af te halen. Graag ontvangen wij ook uw telefoonnummer om een afspraak te kunnen maken.

Het adres : Wielstraat 7, Rijswijk (Nb) of De Heuvel 14, Poortugaal.

Retouneren

Retouneren van de producten is mogelijk binnen 14 dagen en mits het voldoet aan de Algemene Voorwaarden.

Alle wasbare luiers en kleding wordt alleen retour geaccepteerd indien het ongebruikt en ongewassen is.

Vragen en problemen

Ja, je kunt het artikel omruilen mits het termijn voldoet aan de 14 dagen retour tijd en mits het artikel onbeschadigd, ongedragen, ongewassen en originele verpakking is. De verzendkosten worden helaas niet vergoed, deze zijn voor je eigen rekening.

Als de bestelling of artikel voldoet aan de algemene voorwaarden en binnen het termijn van de 14 dagen valt, kun je een bestelling retour zenden. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening. Neem contact op voor het ontvangen van een retourlabel. Is je bestelling afgehaald? Dan maken we een afspraak om de bestelling langs te komen brengen.
Als de bestelling in behandeling is genomen wordt er automatisch een mail verstuurd met een Track & Trace code. Hiermee kun je de bestelling volgen, geen email ontvangen met een Track & Trace code? Neem dan contact op.
Als je een artikel retour zendt of een bestelling annuleert, krijg je het aankoopbedrag terug via de betaalwijze waarmee je ook hebt betaald. Indien dit niet mogelijk is kan er contact worden opgenomen om het bedrag terug te storten.